Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a luat la bani mărunți programul de guvernare PSD

Florin Cîțu este convins că programul de guvernare propus de PSD înaintea alegerilor parlamentare din decembrie se bazează pe un acord negociat cu Fondul Monetar Internațional încă din 2019.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.11.2020 - 15:39

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a postat pe Facebook sursele de finanțare pentru susținerea programului de guvernare al Partidului Social Democrat și susține că pentru realizarea acestuia este nevoie de modificări ale Codului Fiscal și de introducerea mai multor taxe.

Pentru anul 2021 PSD are avea nevoie de un acord cu FMI, introducerea supra-accizei la carburanți, impozitarea veniturilor bisericilor, 261 modificări ale Codului Fiscal, supraimpozitare tuturor pensiilor, introducerea contribuțiilor de sănătate pentru pesnii și TVA defalcat.

În 2022, crede Florin Cîțu, PSD trebuie să aplice 263 modificări la Codul Fiscal, să supra-impoziteze contractele part-time, să naționalizeze Pilonul II de pensii, să impoziteze venitul global, să aplice taxa pe stâl și să supra-impoziteze toate sectoarele din economie.

„Dacă mai există cineva care crede că PSD nu va introduce aceste taxe trebuie să se uite la comunicatorii PSD de astăzi - Grindeanu «Ordonanţa 13", Orlando «OUG 114»,  «Bichonul lui Dragnea», «Vicele lui Valcov» şi Tudose «TVA defalcat».  PSD-ul de astăzi este tot PSD-ul lui Dragnea. Doar că acum este condus de vâslaşul lui Dragnea, Ciolacu «Ecologistul».”, a adăugat Florin Cîțu.

Comentarii