Firmele de dezmembrări auto - cu mult mai aproape de români pe perioada stării de alertă!

În cele 2 luni în care în România a fost declarată stare de urgență, parcă mai toate industriile au înghețat. Nu puține au fost firmele care, pentru siguranța tuturor angajaților au ales să stopeze producția, să oprească totul până când lucrurile se mai relaxează.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

12.06.2020 - 11:45

Acum, pe perioada stării de alertă, România se dezmorțește, își reintră în ritmul pierdut cu puțin peste momentul instalării lunii martie. Încetul cu încetul, toate domeniile de activitate din această țară pornesc motoarele pentru a oferi toate cele necesare românilor, dar și pentru a contribui la economia țării și nu numai.

Firmele de dezmembrări auto - mai pregătite ca oricând să satisfacă cerințele publicului!

Din motive diverse, mai toți românii preferă firmele de dezmembrări auto atunci când vine vorba de piese auto de schimb. Chiar le este și recomandat să facă acest lucru, mai ales pentru faptul că se pot găsi piese auto de calitate și în astfel de centre.

Un reper pentru craioveni și nu numai este Wolcar – firmă specializată în dezmembrări auto și în vânzare de piese auto diverse. Cu o vastă experiență pe piața de profil din România, Wolcar a rămas aproape de românii de pretutindeni și pe timp de pandemie. Pe site-ul lor oficial, vw-dezmembrari.ro, experții în domeniu și-au înșiruit întreaga gamă de servicii pe care le pot presta. Vorbim în acest context și de posibilitatea de a livra piesele auto dorite oriunde în țară.

Cum sunt selecționate piesele auto VW sau cele ce aparțin celorlalte mărci disponibile

Cei interesați regăsesc la Wolcar piese auto VW, Audi, Seat, Ford, Skoda, Mercedes, Porsche și chiar Mini. Fie că vorbim de piesele pentru mașini marca VW sau oricare alte mărci, acestea pot fi ridicate de la sediul firmei sau expediate prin curier rapid către destinatar.

Totodată, în cazul în care se vorbește de piesele second hand, cei interesați trebuie să știe că acestea sunt atent testate pe bancul de probă, înainte de a fi expediate. Pentru a le demonstra calitatea deplină, cei de la Wolcar le oferă clienților și garanție de 3 luni pentru fiecare piesă în parte, alături de factura aferentă, bineînțeles.

Lista de servicii disponibilă la sediul fizic Wolcar

Pentru cei din Craiova sau oricare alt colț al țării, dispuși să viziteze sediul Wolcar pentru servicii înalt calitate la prețuri pliabile pe orice buget, experții au pus la dispoziție în cadrul site-ului oficial lista lor de servicii. Vorbim aici de diagnoză computerizată cu testere de reprezentanță pentru mașinile marca VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Mini, BMW, Porshe. Pentru celelalte mărci de mașini se folosește testerul Bosch.

Lista de servicii continuă cu identificarea pieselor de schimb necesare pe baza seriei de caroserie, chip turing, diagnosticarea problemelor apărute la nivelul sistemului electric, alături de testarea sistemului de frânare. Nu în ultimul rând, cei de la Wolcar se ocupă și de reparații capitale ale motoarelor, dar și de curățirea sistemelor de alimentare și injecție.
Lista de servicii continuă, iar cei interesați o pot parcurge dacă accesează vw-dezmembrari.ro. Acolo se regăsesc și alte informații de interes ce privesc serviciile pe care experții Wolcar le oferă.

Comentarii