30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016Oportunitate de networking

Oportunitate de networking

Peste 70 de speakeri de top, 6 conferinţe şi 16 workshopuri orientate asupra antreprenoriatului şi tehnicilor de manage­ment reprezintă datele principale ale evenimentului Bucureşti Business Days, organizat în perioada 29-30 noiembrie, la Willbrook Platinum Business&Convention Center.

Evenimentul este conceput şi construit pe ideea de a crea o platformă de oportunităţi şi business networking pentru antreprenorii şi managerii români. Mai mult, în cadrul conferinţelor vor fi dezbătute tendinţele şi trendurile pe care le vor lua afacerile în urma traversării acestor vremuri economice tulburi.

Participanţii vor avea ocazia de a primi feedback din partea celor patru categorii de oameni de afaceri şi cu privire la perspectiva lor asupra finanţării afacerilor: fie că este vorba despre cei care oferă banii, fie că este vorba despre cei care au nevoie de finanţare pentru derularea şi dezvoltarea afacerilor.

Componentă vizionară

Un alt element de noutate în ceea ce priveşte această ediţie îl reprezintă faptul că Bucureşti Business Days va avea o componentă vizio­nară. Conferinţele şi worksh­opurile acestei ediţii sunt concepute în aşa fel încât să-i ajute pe participanţi să identifice care sunt abilităţile potrivite pentru a face faţă noilor provocări în drumul spre succes al fiecăruia.

Organizatorii promit discuţii despre felul în care criza economică a modificat structura şi dinamica mediului de afaceri românesc, pornind de la schimbarea comportamentului de consum şi până la adaptarea antreprenorilor, investitorilor şi managerilor la noile condiţii economice.

Invitaţi

Pentru acest scop, vor fi aduşi la un loc cei care scriu acum istorie în economia românească, alături de consultanţi, specialişti, traineri şi speakeri motivaţionali, fiecare dintre aceştia împărtăşindu-şi viziunea cu privire la modul în care oamenii de afaceri din România vor trebui să-şi modifice comportamentele în contextul noii paradigme economice în formare în România.

Mai multe detalii despre eveniment şi modalităţile de înscriere sunt disponibile pe http://bucuresti.businessdays.ro. 

Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă