NEW MONEY: Cât de important este pentru bănci contul de salariu al românilor

Noile oferte din portofoliile băncilor demonstrează că era comisioanelor zero se poate transforma într-o opor­tu­­nitate care să asigure o dezvoltare pe termen lung.

Share

New Money 0 comentarii

17.07.2017 - 12:46

Noile oferte din portofoliile băncilor demonstrează că era comisioanelor zero se poate transforma într-o opor­tu­­nitate care să asigure o dezvoltare pe termen lung.

Comisionul de interogare a soldului la ATM-ul băncii care a emis cardul apar­ține unui trecut îndepărtat. Competiția și reglementările care au vizat creș­terea transparenței costurilor din indus­tria bancară au dus la o recalibrare a produselor din portofoliile băncilor, multe alte comisioane fiind date uitării.

Consecința imediată a fost o ușoară scădere a veniturilor aferente costurilor „de administrare“, însă multe bănci au decis să transforme acest inconvenient într-o oportunitate care ar putea da roade bune pe termen lung. Este vorba despre atragerea unei categorii cu totul speciale de clienți – cei care își înca­sează salariile în conturile băncii. Contu­rile de salarii sunt o sursă sigură de lichiditate și s-ar putea dovedi începutul unei frumoase prietenii din care băncile au de câștigat, prețul fiind relativ mic.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro

Citește totul despre:

Comentarii

loading...