Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea continuă să apere Revoluția fiscală: "Avem o singură problemă, care va fi rezolvată de către Guvern: cei care lucrează în IT”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, continuă să susțină Revoluția fiscală adoptată săptămâna trecută de Guvern. El a declarat duminică, în legătură cu modificările la Codul Fiscal, că există o singură problemă

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 12.11.2017 - 14:42

Președintele PSD, Liviu Dragnea, continuă să susțină Revoluția fiscală adoptată săptămâna trecută de Guvern. El a declarat duminică, în legătură cu modificările la Codul Fiscal, că există o singură problemă, pe care însă Guvernul o va rezolva, cea a angajaţilor din IT.

"Avem o singură problemă, care va fi rezolvată de către Guvern: cei care lucrează în IT. Dar sunt mai multe variante, pe care colegii din Guvern le vor propune", a spus Liviu Dragnea.

El a precizat că cei care lucrează în IT aveau impozit pe venit 0, care va rămâne aşa, dar că "salariile oricum  nu le scad, ci se pune problema dacă firma cheltuieşte mai mult". În ceea ce priveşte acuzaţiile de neconstituţionalitate privind Codul Fiscal, el a susţinut că s-a lucrat foarte mult la proiectul de modificare, împreună cu specialişti.

"Nu văd de ce ar putea fi neconstituţional. Companie dupa companie anunţă că nu vor scădea salariile", a argumentat preşedintele PSD.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...