Lia Olguța Vasilescu încearcă să liniștească populația: Punctul de pensie crește la 1.000 de lei de la 1 iulie

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, a anunţat sâmbătă că punctul de pensie va creşte de la 1 iulie la 1.000 lei, nefiind probleme în acest sens din cauza situaţiei politice.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.06.2017 - 20:08

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, a anunţat sâmbătă că punctul de pensie va creşte de la 1 iulie la 1.000 lei, nefiind probleme în acest sens din cauza situaţiei politice, informează Mediafax.

Lia Olguța Vasilescu susține că nu este o fractură în PSD și este convinsă că moţiunea de miercuri va trece.

"Punctul de pensie va ajunge la o mie de lei. Nu e niciun fel de îngrijorare (..) Săptămâna trecută, la armată, au crescut salariile la civili şi soldele la militari cu încă 15%", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, precizând că aşteaptă răspunsul preşedintelui Iohannis privind legea salarizării.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pentru demiterea lui Sorin Grindeanu, ministrul demisionar al Muncii a declarat că este sigur că va trece.

"Este foarte important că toate organizaţiile şi-au anunţat susţinerea, chiar şi de la Timiş sunt deja parlamentari care au anunţat că vor susţine această moţiune de cenzură, nu ne facem probleme", a mai spus Vasilescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...