10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016Emporiki Bank sărbatoreşte doamnele în luna martie

Emporiki Bank sărbatoreşte doamnele în luna martie

Pentru că este martie, Emporiki Bank, membră a Grupului francez Crédit Agricole, sărbatoreşte luna dedicată doamnelor printr-o ofertă special creată pentru ele.

Orice clientă care va alege Emporiki Bank, membră a grupului francez Crédit Agricole, pentru păstrarea economiilor, va descoperi o ofertă special creată pentru depozitele la termen. Astfel, pentru orice depozit standard constituit în luna martie, clientele (existente şi potentiale) vor primi un bonus de 0,2% în plus faţă de dobânda standard. Depozitul trebuie să fie în valoare de minim 500 Euro/RON/USD, iar termenul de constituire să fie mai mare de 1 lună.

Depozitele standard nu presupun comisioane de constituire şi de retragere la data maturităţii depozitului, clienţii având deasemena posibilitatea prelungirii automate şi / sau a capitalizării dobânzii.

Emporiki Bank, membră a Grupului Crédit Agricole, este dedicată găsirii de soluţii financiare pentru toţi membrii familiei, oferind soluţii personalizate pentru proiectele tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, IMM şi mari companii, parte a grupurilor internaţionale.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă