16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016Caut curăţător de schelete. Top 10 cele mai ciudate job-uri

Caut curăţător de schelete. Top 10 cele mai ciudate job-uri

Consideri că job-ul tău actual nu este suficient de bun sau şi  că îţi iroseşti timpul la un loc de muncă de “doi bani”? Topul care urmează s-ar putea să-ţi schimbe această percepţie sau, din contră, să te facă să îţi doreşti o slujbă “mai excentrică”.

Masturbator de animale

Cei care se ocupă de inseminarea artificială a patrupedelor trebuie de multe ori să apeleze la masturbatorii de animale. Ce presupune o astfel de slujbă? În principal să colectezi spermă de la acestea, fie prin utilizarea unui dispozitiv electric pentru a-l introduce în anusul animalului, fie prin manevrarea unui vagin artificial pentru a-i face plăcere.

Mirositor de axilă

Deodorantele şi antiperspirantele arată bine pe rafturile supermaketurilor, însă pentru ca ele să ajungă acolo, cineva trebuie să se asigure dacă aceste produse sunt şi eficiente. Astfel, angajaţii pe acest post, trebuie să miroasă, din oră în oră, la subţiori diverşi oameni care testează noile deodorante.

Degustător de mâncare pentru animale

Dacă animalele ar putea vorbi, acest job nu ar fi existat. Cum însă acest lucru este imposibil, cineva trebuie să se asigure că hrana pentru patrupede este gustoasă. Degustătorii trebuie să analizeze mâncarea de animale de la textură până la gust. De obicei ei nu înghit mâncarea, însă, în unele cazuri, se întâmplă să le şi placă!

Curăţător de schelete

Pentru pregătirea exponatelor de la muzeele de artă naturală, este nevoie de un curăţător de schelete. Acesta trebuie să spele scheletele de animale, să le fiarbă şi chiar să le “lustruiască” într-o baie de acid.

Colorator de citrice

Cel care ocupă acest “dificil job” trebuie să picteze chimic fructele bogate în vitamina C, culese prea devreme, pentru ca acestea să aibe o coloratură uniformă şi să arate bine pe rafturile magazinelor.

Scafandru de mingi

Este greu de imaginat că există un job – scafandru de mingi – care presupune recuperarea mingilor de golf atunci când ele au aterizat, în urmă unor lovituri mai puţin inspirate, în apă. Aceştia scot la suprafaţă mingile pierdute şi le vând mai ieftin, la mână a doua, practicanţilor acestui sport.

Mascotă sportivă

Partea frumoasă este ca în această meserie te poţibucura de celebritate fără a face mare lucru, unele mascote fiind mai populare chiar decât jucătorii pe care îi reprezintă. Partea mai puţin frumoasă a acestei slujbe este să alergi pe teren la 40 de grade Celsius îmbrăcat în costum de blană.

Colector de venin

Veninul şerpilor este folosit la fabricarea multor medicamente. Pentru a realiza acest proces, există oameni specializaţi în colectarea substanţei mortale, care îşi petrec fiecare zi la serviciu chinuind şerpii cu un recipient de plastic.

Încălzitor de pat

Hotelul de patru stele Holiday Inn, din Londra, oferă clienţilor săi serviciul de încălzitor de pat. Astfel cu 5 minute înainte ca oaspetele să meargă la culcare, un angajat al hotelului se urcă în patul acestuia şi încălzeşte lenjeria.

Curăţător de vomă

O parte urâtă a roller coastere-lor este aceea că îţi poţi dau şansa să îţi vezi mâncarea pe care deja ai savurat-o. În aceste circumstanţe, parcurile de distracţii angajează un om al cărui singură responsabilitate este să cureţe voma.

Cele mai citite

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă