Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cadou de nuntă 47.000 de euro pentru un funcţionar al Primăriei Capitalei

Directorul executiv al Direcţiei de Investiţii din Primăria Capitalei, Bogdan Şoşoacă, scrie în declaraţia de avere că a primit la nuntă 47.000 de euro, menţiunea sa fiind singura de acest fel făcută de un funcţionar al ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

16.01.2011 - 11:44

Directorul executiv al Direcţiei de Investiţii din Primăria Capitalei, Bogdan Şoşoacă, scrie în declaraţia de avere că a primit la nuntă 47.000 de euro, menţiunea sa fiind singura de acest fel făcută de un funcţionar al municipalităţii bucureştene, potrivit NewsIn.

Şoşoacă nu precizeză în declaraţia de avere dacă darul de nuntă a fost sau nu impozitat.

Directorul de Investiţii din Primăria Capitalei mai are o casă de 389 mp în Bucureşti, construită în regie proprie în 2006 şi un autoturism Audi A6, obţinut tot în 2006.

Sumele din conturile bancare ale lui Şoşoacă sunt relativ mici. El are 2.700 de euro şi 12.500 de lei la BCR.

Datoriile lui către bănci sunt 65.000 de dolari luaţi în 2004 la achiziţionarea 551 mp de teren în Bucureşti şi 103.714 de dolari, care i-au trebuit pentru construirea casei. Creditele au termen de plată final 2029.

Şoşoacă a câştigat 58.780 de lei în 2009 de la Primărie, iar soţia a primit, tot în 2009, 10.000 de euro pentru închirierea unui apartament deţinut în Moscova.

La începutul mandatului de primar general al lui Sorin Oprescu, au existat zvonuri privind schimbarea din funcţie a lui Şoşoacă, însă, în cele din urmă, acesta a rămas director.

Presa a mai relatat despre el că ar fi văr cu fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Cătălin Harnagea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...