25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016Ascendis lansează divizia de consultanţă în resurse umane

Ascendis lansează divizia de consultanţă în resurse umane

Ascendis, liderul pieţei de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării şi formării profesionale din România, lansează o nouă linie de afaceri – divizia de consultanţă în resurse umane, a cărei misiune este creşterea profitabilităţii companiilor, prin măsurarea şi eficientizarea proceselor HR.

Noua divizie va fi dezvoltată şi condusă de Mihai Moghior, în calitate de managing partner, care s-a alăturat grupului Ascendis în luna octombrie a acestui an după ce, timp de nouă ani, a condus Brainspotting, prima companie de consultanţă în recrutări specializate pentru domeniul IT&C din România.

“În ultimii ani, am putut observa o creştere pronunţată a preocupării clienţilor noştri pentru îmbunătăţirea performanţelor organizaţionale într-un mod sustenabil. Credem că un impact major în acest sens îl are măsura în care activităţile de resurse umane susţin execuţia strategiei de business şi generează avantajul competitiv”, a declarat Andrei Goşu, directorul general al grupului Ascendis.

Prin lansarea diviziei specializate în identificarea şi implementarea tehnicilor optime de măsurare a performanţei resurselor umane, grupul Ascendis îşi continuă, practic, strategia de extindere a zonelor de competenţă, în direcţia oferirii de soluţii complete, integrate, profitabile şi cu eficienţă imediată în domeniul resurselor umane.

Pe lângă noua linie de business, Ascendis HR, grupul Ascendis include următoarele divizii: Ascendis Consulting, Ascendis Experiential, We Know How Dezvoltare Organizaţională, Imaginario si Ascendis Process Management.

Echipa dispune, astfel, de specialişti din domenii variate – consultanţă, training, centre de evaluare, optimizare de procese organizaţionale, instrumente de măsurare HR – ceea ce permite companiei să abordeze teme variate de la cursuri de vânzări şi comunicare până la cele de management de proiect, marketing strategic, management, leadership, inovaţie, finanţe pentru non-finanţişti sau managementul schimbării, organizare de sesiuni de coaching cu membri de top şi middle management şi să ofere consultanţă în proiecte de dezvoltare organizaţională, optimizarea proceselor şi managementul performanţei.

 


Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...
Ultima oră
Pe aceeași temă