15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăAlegeri 2016Intre 1.000 si 2.000 de euro pentru un inginer de vanzari

Intre 1.000 si 2.000 de euro pentru un inginer de vanzari

Mihaela Lefter, specialist in resurse umane, skill team

 

» Sunt inginer de vanzari, lucrez intr-o institutie privata si  castig in momentul de fata 800 euro. Ce pot face pentru a-mi spori venitul si la ce suma maxima pot ajunge?
Castigul unui inginer de vanzari are doua parti: salariul fix si partea de comision, in functie de proiectele incheiate.
Venitul pe care il aveti in prezent este in concordanta cu nivelul pietei pentru aceasta pozitie.  Pentru a-l mari, tot ce aveti de facut este sa vindeti. In aceasta perioada vor rezista pe piata doar vanzatorii foarte buni, cei care merg catre clienti, ii fidelizeaza si le ofera produse si servicii de calitate.
Va puteti folosi de networking-ul pe care il aveti colaborand cu alte firme. Puteti lucra pe diverse proiecte cu firme din domeniu sau puteti colabora cu companii care au domeniul de activitate diferit, insa clienti asemanatori. Aceasta colaborare este o modalitate utila de a va folosi networking-ul si de a schimba idei, poate chiar si clienti cu alte firme, ce nu va sunt concurente; desi aveti clienti asemanatori, gama de servicii si produse este, in schimb, diferita. Venitul depinde in totalitate de dumneavoastra si de capacitatea de a vinde. Puteti ajunge la un salariu fix de peste 1.000 de euro, la care se adauga comisionul, in functie de proiecte, venitul putand atinge 2.000 de euro.
O alta modalitate prin care va puteti mari venitul este de a prelua noi responsabilitati, cum ar fi aceea de trainer de vanzari pe domeniul dumneavoastra.

Asteptam intrebarile dumneavoastra la e-mail angajari@romanialibera.ro sau pe adresa redactiei, strada Nerva Traian 3, bl. M 101, et. 4, sector 3, Bucuresti.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă