Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Venituri suplimentare bugetare

Veniturile suplimentare atrase in primele noua luni ale acestui an la bugetul consolidat de stat ca urmare a inspectiilor fiscale depasesc 1,8 miliarde lei noi. In structura veniturilor suplimentare, impozitele, taxele si contributiile detin o ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2005 - 00:00
Veniturile suplimentare atrase in primele noua luni ale acestui an la bugetul consolidat de stat ca urmare a inspectiilor fiscale depasesc 1,8 miliarde lei noi. In structura veniturilor suplimentare, impozitele, taxele si contributiile detin o pondere de 56,9% din total, urmate de dobanzile si penalitatile de intarziere - cu o valoare de 694,4 milioane lei si confiscarile de bunuri insumand 89,1 milioane lei. In total, inspectorii au intocmit 917 sesizari penale pentru un prejudiciu de 340,5 milioane lei noi. Cele mai multe dintre sesizari au fost pentru companii din domeniile comertului, valorificarii resurselor reciclabile sau prestarilor de servicii. Principalele deficiente descoperite de inspectorii fiscali au fost sustragerea de la plata taxelor si impozitelor, nedeclararea veniturilor impozabile, ascunderea obiectului si a sursei impozabile, inregistrarea in evidente de cheltuieli fictive fara a avea la baza documente justificative. Alte nereguli gasite au fost distrugerea actelor contabile, intocmirea incompleta si necorespunzatoare a actelor si documentelor contabile.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...