Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Varujan Vosganian: "Putem gestiona obligatiile cu actuala impozitare"

"Uniunea Europeana este ingrijorata de faptul ca nivelul mic al veniturilor bugetare ar putea pune Romania in incapacitate de a-si onora obligatiile comunitare, adica circa 700 milioane euro pentru bugetul comunitar si, in primul an, circa 600 ...

Share

Rodica Daniciuc 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
"Uniunea Europeana este ingrijorata de faptul ca nivelul mic al veniturilor bugetare ar putea pune Romania in incapacitate de a-si onora obligatiile comunitare, adica circa 700 milioane euro pentru bugetul comunitar si, in primul an, circa 600 milioane euro fonduri de cofinantare, ne-a declarat senatorul Varujan Vosganian. Noi l-am incredintat pe comisarul european de faptul ca putem gestiona aceste obligatii in contextul impozitarii asa cum este ea, majorand unele impozite care au in vedere taxele de mediu sau impozitele pe proprietate. Mai exista si un alt sentiment al tarilor europene, si anume ca Romania are impozite prea mici in ce priveste profitul si salariul."

Citește totul despre:

Comentarii

loading...