Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vacanta cu masini de teren in Apuseni

O oferta inedita ce ne-a atras atentia este cea lansata de Shanti Travel, care propune o vacanta pe drumurile de munte din Apuseni cu masini de teren. Aici multe dintre fenomenele carstice spectaculoase si unice in lume, cum ar fi "Focul ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.04.2006 - 00:00
O oferta inedita ce ne-a atras atentia este cea lansata de Shanti Travel, care propune o vacanta pe drumurile de munte din Apuseni cu masini de teren.
Aici multe dintre fenomenele carstice spectaculoase si unice in lume, cum ar fi "Focul Viu", nu pot fi vizitate din cauza drumului lung si accidentat, care poate fi strabatut doar cu un autovehicul cu tractiune integrala. Durata sejurului este de sapte zile si cuprinde cazare in pensiunea Shanti, omologata la doua "margarete", transport cu jeepul, ghid turistic. In fiecare zi se va strabate un traseu prestabilit astfel: prima zi - excursie in zona pentru panorama Varfului Negoi sau Varfului Bulz; a doua zi - vizitarea Muntelui Cucurbata Mare (Bihor, 1849 m) si a cascadei Varciorog, in drum spre obiectiv se mai poate vizita si Manastirea Lupsa sau muzeul etnografic din aceasta zona; ziua a treia - traseu cu masina de teren sat Bistra-Valea Mare-Muntele Mare (1837 m)-Piatra Cantatoare-Pietrele Marunte-Muntele Baisorii; ziua a patra - traseu comuna Vidra, biserica veche din lemn cu picturi originale sec. 17 - rezervatia Dealul cu melci - Muzeul memorial Avram Iancu - Muntele Gaina - revenire la pensiune; ziua a cincea - vizitare zona Remetea, Muzeul de Arta Populara, casa lui Bolyai, Coltii Trascaului, Cetatea Costesti, revenire la pensiune; ziua a sasea - traseu Cheile Fenesului-Cheile Intregalde-Mogos; ziua a saptea - vizitare Cheile Turzii sau a salinei. Bineinteles ca programul este flexibil, iar oaspetii pot sa-si stabileasca ei insusi traseele pe care doresc sa le strabata. Pretul acestui pachet turistic este de 1.400 RON.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...