Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou abonament Orange pentru persoanele juridice

Orange Romania a lansat ieri un abonament destinat persoanelor juridice care include un credit ce poate fi utilizat de catre doi pana la zece utilizatori, fiecare avand propriul numar de telefon. Creditul inclus in abonament, denumit Business ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.03.2006 - 00:00
Orange Romania a lansat ieri un abonament destinat persoanelor juridice care include un credit ce poate fi utilizat de catre doi pana la zece utilizatori, fiecare avand propriul numar de telefon. Creditul inclus in abonament, denumit Business Flexibil Grup, poate fi utilizat pentru a efectua convorbiri nationale sau internationale, pentru a trimite mesaje scrise (SMS) sau multimedia (MMS), precum si pentru a naviga pe Internet, in functie de necesitatile de comunicare ale companiei. Utilizatorii au 50% reducere la tarifele pentru convorbiri si mesaje scrise intre membrii grupului si de bonus lunar de pana la 1.500 de minute nationale pentru fiecare abonament. Pentru fiecare utilizator in plus se plateste o taxa lunara de 7 dolari. Prin programul Orange Thank You, dupa opt luni in reteaua Orange abonatii Business Flexibil Grup primesc in plus si un credit cadou lunar. Creditul inclus in abonament se diminueaza in functie de serviciile de comunicare utilizate iar creditul ramas neconsumat se reporteaza in luna urmatoare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...