Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tranzitul produselor accizabile, usurat

Birourile vamale Calafat, Portile de Fier I si Nadlac au fost introduse de Guvern pe lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize. Aceasta masura va permite reducerea timpului de ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Birourile vamale Calafat, Portile de Fier I si Nadlac au fost introduse de Guvern pe lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize. Aceasta masura va permite reducerea timpului de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.

Citește totul despre:

Comentarii