Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tranzactii foarte mari cu actiuni Compa Sibiu

In a doua parte a sedintei bursiere de ieri, in patru tranzactii succesive s-au transferat aproape 3,4 milioane actiuni Compa Sibiu (CMP), la pretul de 17.500 lei/titlu. Volumul acesta reprezinta peste 4,3% din numarul total de actiuni emise de ...

Share

Dana Dobre 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
In a doua parte a sedintei bursiere de ieri, in patru tranzactii succesive s-au transferat aproape 3,4 milioane actiuni Compa Sibiu (CMP), la pretul de 17.500 lei/titlu. Volumul acesta reprezinta peste 4,3% din numarul total de actiuni emise de societatea sibiana. Cea mai mare dintre aceste tranzactii a cuprins 2,61 milioane actiuni. Astfel, cu un rulaj total de 62,8 miliarde lei, CMP a fost de departe cel mai tranzactionat titlu de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu 45% din rulajul total, care a ajuns ieri la peste 139 miliarde lei.
Din 40 de simboluri tranzactionate ieri la BVB, 21 au inregistrat scaderi de pret, 10 au urcat, iar pentru 9 emitenti nu au fost consemnate schimbari ale cotatiilor. Aceasta evolutie a fost reflectata si de valorile indicilor pietei. Toti cei trei indici aveau, la inchiderea sedintei, valori mai mici fata de ziua precedenta, dupa cum urmeaza: BET (reflecta tendinta pretului celor mai lichide actiuni) a scazut cu 0,72%, pana la 4.861,48 puncte; BET-C (indice compozit care monitorizeaza evolutia tuturor actiunilor listate) avea o valoare de 3.091,42 puncte, mai mica cu 0,59%; BET-FI (reflecta tendinta din piata SIF) a scazut cu 0,28%, pana la 24.807,46 puncte.
Ieri, la BVB au fost transferate 23,6 milioane de actiuni prin intermediul a 3.224 de tranzactii. Capitalizarea pietei totaliza 396.803 miliarde lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...