Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Titlurile Petrom, cele mai cautate la Bursa

Pentru prima data in ultimele patru zile, valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a depasit 100 miliarde lei. Indicii bursieri insa au avut in continuare variatii reduse, BET si BET-C au urcat cu 0,74% si respectiv 0,75%, in ...

Share

Dana Dobre 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Pentru prima data in ultimele patru zile, valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a depasit 100 miliarde lei. Indicii bursieri insa au avut in continuare variatii reduse, BET si BET-C au urcat cu 0,74% si respectiv 0,75%, in timp ce BET-FI a inregistrat o scadere de 0,01%.
Cea mai mare valoare tranzactionata a fost generata de actiunile Petrom (SNP), cu un total al operatiunilor de 30,5 miliarde lei. Un pachet de actiuni SNP a fost transferat printr-o tranzactie speciala, mai exact un volum de 5,1 milioane de actiuni, la un pret de 3.650 lei/titlu. Actiunile SNP au inchis la un pret de 3.900 lei/titlu, in crestere cu 5,69% fata de sedinta anterioara.
Tranzactii speciale au fost realizate si pentru Banca Comerciala Carpatica (BCC), Impact (IMP) si Compa Sibiu (CMP).
Pentru Impact, societate listata la a doua categorie a Bursei, a fost transferat un pachet de 3,7 milioane actiuni la un pret de 4.350 lei/titlu, la un pret total de 16,4 miliarde lei. Operatiunea de transfer din piata Deal pentru Carpatica a totalizat 2,5 miliarde lei, iar cea realizata cu actiunile CMP, 5,6 miliarde lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...