15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTineri in concurs pentru a obtine finantarea propriei afaceri

Tineri in concurs pentru a obtine finantarea propriei afaceri

Tinerii cu studii economice si cu idei valoroase care doresc sa se lanseze in afaceri proprii, dar care nu au posibilitati financiare pot face rost de bani participand la un concurs organizat de Fundatia CIEL Romania.
“CIEL Awards” este un concurs structurat pe trei sectiuni: cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de “business start-up”, cei mai buni studenti in economie si cei mai buni tineri economisti CECCAR. Pentru prima sectiune, tinerii antreprenori trebuie sa intocmeasca un plan de afaceri in care sa demonstreze ca ideea lor de business este viabila, iar castigatorii vor primi tot ce au nevoie pentru demararea afacerii, a promis presedintele Fundatiei CIEL, Dan Damian. Primii trei care vor fi desemnati castigatori vor primi un capital initial pentru demararea afacerii: 5.000 euro pentru castigatorul premiului I, 3.000 euro pentru premiul II si 2.000 euro pentru premiul III. In aceeasi ordine a premiilor, castigatorii vor primi credite cu dobanda zero de maximum 25.000 pentru premiul I, de 20.000 pentru premiul II, respectiv 15.000 euro pentru premiul III. In plus, vor primi si tehnica de calcul necesara, solutii de telecomunicatii si internet, mobilear si consultanta de specialitate.
Cea de-a doua sectiune, “CIEL Awards Best Student”, se adreseaza absolventilor de facultati cu profil economic care doresc sa urmeze un master in contabilitate sau finante. “CIEL Awards Best Student” presupune realizarea unui eseu si sustinerea unui test de specialitate. Castigatorii vor obtine sustinere financiara pe toata durata masterului, laptop-uri si vor avea posibilitatea sa urmeze un stadiu de practica la compania de consultanta KPMG.
A treia sectiune este destinata tinerilor membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati, implicati in activitatea economica a IMM-urilor. Cei trei castigatori vor obtine tehnica de calcul si o solutie software pentru gestiune economico-financiara, de la compania Ciel.
Inscrierile in competitia Ciel Awards au loc in perioada 7 august-30 septembrie 2006, iar evaluarea concurentilor in perioada octombrie-noiembrie.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă