Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Terapie de calatorie pentru pasagerii zborurilor lung-curier

Specialistul British Airways in "well being", Molton Brown, a lucrat indeaproape cu British Airways pentru a dezvolta primul centru din lume dedicat terapiei de calatorie: Molton Brown Traveller Spa. Tratamentele gratuite Molton Brown sunt ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.11.2005 - 00:00
Specialistul British Airways in "well being", Molton Brown, a lucrat indeaproape cu British Airways pentru a dezvolta primul centru din lume dedicat terapiei de calatorie: Molton Brown Traveller Spa. Tratamentele gratuite Molton Brown sunt disponibile pasagerilor British Airways FIRST, Club World si membrilor Executive Club Gold atunci cand calatoresc pe cursele lung-curier. Spa-urile Molton Brown sunt situate in terminalele 1 si 4 de pe aeroportul Londra Heathrow in saloanele de "Plecari" si "Sosiri" si pe aeroportul New York JFK, in salonul de terase de la "Plecari". British Airways opereaza zilnic o cursa Londra Heathrow-Bucuresti Henri Coanda-Londra Heathrow, oferind astfel pasagerilor care calatoresc catre destinatii de lung-curier posibilitatea de a beneficia de aceste facilitati pe parcursul timpului necesar asteptarii zborului de conexiune. Spa-ul Molton Brown Traveller ofera servicii complete, de la stabilizatori ai centrilor nervosi si stimulente pentru un somn linistit pana la metode de energizare. Tratamentele si terapiile disponibile sunt: pentru sistemul circulator, facial, masaj shiatsu, sauna si dusuri, dusuri hidroterapeutice pentru corp, barul de culori "Molton Brown face the world". Orele intre care Spa-urile de calatorie British Airways Molton Brown sunt deschise sunt urmatoarele: Londra Heathrow Terminal 1 - Salon Sosiri, 6.00-12.00; Londra Heathrow Terminal 1 - Salon Plecari Internationale, 8.00-21.00; Londra Heathrow Terminal 4 - Salon Sosiri, 6.00-12.00; Londra Heathrow Terminal 4 - Salon Plecari - Pavilion Poarta 10, 7.00-21.00; New York JFK Terminal 7 - Salon Terase Plecari: 16.00-22.00.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...