Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Telefonie si videotelefonie gratuite

Euroweb a lansat ieri serviciul de comunicatii multimedia Eurovoice, serviciu care integreaza voce, e-mail, fax si videotelefonie - aplicatii care pot fi folosite atat pe telefonul fix, cat si de oriunde din tara sau din lume (indiferent de ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
Euroweb a lansat ieri serviciul de comunicatii multimedia Eurovoice, serviciu care integreaza voce, e-mail, fax si videotelefonie - aplicatii care pot fi folosite atat pe telefonul fix, cat si de oriunde din tara sau din lume (indiferent de furnizorul care asigura conectarea la retea), ca si cand s-ar afla langa telefonul de acasa sau de la birou. Nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, intrucat toate convorbirile in retea au acelasi cost - zero - pentru oricare dintre aplicatiile respective. Este suficient ca utilizatorul sa aiba acces la Internet, pe orice tip de conexiune care are o largime de banda de peste 5 kbps. In plus, apelurile date in afara retelei sunt mult mai ieftine decat in sistemele clasice de telefonie. Cu alte cuvinte, doi utilizatori ai acestei retele, aflati la fiecare ora intr-un alt loc din lume, pot vorbi sau se pot vedea fara a plati nimic (in afara costului conexiunii Internet), dar beneficiaza de o legatura sigura, la standarde normale de calitate. Romania este in acest moment singura tara din Europa care ofera un produs de acest tip care a trecut de faza de testare, este integrat total si complet functional. Poate si de aceea sunt deja utilizatori din SUA sau chiar din China care s-au abonat la Eurovoice.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...