Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sprijin pentru comunitatile locale

Guvernul a aprobat un pachet de masuri pentru sprijinirea unor comunitati locale. Astfel, judetul Hunedoara va fi ajutat sa-si plateasca ratele scadente in septembrie la creditul extern contractat de la Banca Europeana de Reconstructie si ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.10.2005 - 00:00
Guvernul a aprobat un pachet de masuri pentru sprijinirea unor comunitati locale. Astfel, judetul Hunedoara va fi ajutat sa-si plateasca ratele scadente in septembrie la creditul extern contractat de la Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare, pentru realizarea alimentarii cu apa a Vaii Jiului. Pentru aceasta, ministrii au alocat suma de 2.528,05 mii lei. O comuna din judetul Hunedoara, Ghelari, va primi, de asemenea, un ajutor de 500.000 RON pentru alimentarea cu apa. In prezent, locuitorii comunei Ghelari (2.500 de oameni, dintre care doar 180 au un loc de munca, iar 850 sunt pensionari) au apa potabila doar cate 3-4 ore, de trei ori pe saptamana, din cauza functionarii defectuoase a sistemului de canalizare, construit in anul 1910. Guvernul a mai alocat 200.000 RON pentru continuarea constructiei cantinei sociale din orasul Baile Govora, judetul Valcea, proiect derulat de parohia ortodoxa din localitate. Constructia cantinei sociale a inceput in cursul acestui an si pana in prezent au fost realizate fundatiile.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...