Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Serviciu de transfer de numerar prin benzinarii

Subsidiara din Romania a companiei austriece OMV a lansat un produs de transfer de numerar intre localitatile din tara prin intermediul benzinariilor operate de grup. Pentru a transmite bani intr-o alta localitate, un client se prezinta la o ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.07.2005 - 00:00
Subsidiara din Romania a companiei austriece OMV a lansat un produs de transfer de numerar intre localitatile din tara prin intermediul benzinariilor operate de grup.
Pentru a transmite bani intr-o alta localitate, un client se prezinta la o benzinarie OMV si poate face transferul dupa ce completeaza un formular. Beneficiarul poate ridica suma de la una dintre cele 31 de statii OMV care ofera acest serviciu, pe baza unui act de identitate valabil. La primire, acesta va completa un formular cu datele sale si ale expeditorului. Transferul se efectueaza in aproximativ 10 minute. Tariful perceput de companie este variabil, descrescator in raport cu suma transferata, putand ajunge si la 0,95% din valoare. Denumit Westaco Express, serviciul este accesibil, in prima faza, in 31 de statii din 22 de orase din Romania, urmand sa fie extins ulterior in toata reteaua OMV.
In prezent, transferurile de bani se pot efectua de luni pana vineri de la ora 9 la ora 20, sambata de la ora 9 la ora 14 si duminica de la ora 9 la ora 13. Pe viitor, serviciul va functiona nonstop.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...