Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Septimiu Stoica, vicepresedinte BVB: "Este vorba despre demutualizare"

"Cred ca este vorba despre o neintelegere a ceea ce se intampla. Documentul Asociatiei Oamenilor de Afaceri denota o cunoastere insuficienta a pietei de capital, dar completarea acestor lacunele se putea face printr-un dialog cu noi", ne-a ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.06.2005 - 00:00
"Cred ca este vorba despre o neintelegere a ceea ce se intampla. Documentul Asociatiei Oamenilor de Afaceri denota o cunoastere insuficienta a pietei de capital, dar completarea acestor lacunele se putea face printr-un dialog cu noi", ne-a declarat vicepresedintele Bursei de Valori Bucuresti, Septimiu Stoica. "In primul rand, nu este vorba despre o privatizare, ci despre demutualizare si acest proces este prevazut in Legea 297/2000. Bursa nu a apartinut niciodata statului si nu a figurat in balanta statului. Patrimoniul Bur-sei a fost intotdeauna gestionat de Asociatia Bursei, care in mod normal s-a comportat ca un cvasiproprietar. Chiar daca Bursa este o entitate de interes public, patrimonial nu este publica", a precizat Septimiu Stoica.
Acesta si-a exprimat ingrijorarea fata de emiterea unui document de catre AOAR, spunand ca acesta ar putea avea o influenta nefasta asupra pietei de capital din Romania. "Oamenii de afaceri ar trebui sa stie ca nu actionariatul Bursei este o problema, ci ceea ce trebuie sa realizam pana in momentul integrarii, respectiv consolidarea pietei de capital din Romania", a mai spus vicepresedintele Bursei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...