Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se inmultesc deficientele la baraje si diguri

Un numar de 227 de constructii hidrotehnice aferente lacurilor din Romania, dintr-un total de 1.010 amenajari, au deficiente tehnice, iar mai multe baraje si diguri de pe cursurile de apa sunt fisurate, erodate sau tasate, potrivit unui control ...

Share

Rl online 0 comentarii

17.06.2005 - 00:00
Un numar de 227 de constructii hidrotehnice aferente lacurilor din Romania, dintr-un total de 1.010 amenajari, au deficiente tehnice, iar mai multe baraje si diguri de pe cursurile de apa sunt fisurate, erodate sau tasate, potrivit unui control efectuat de Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC).
"In urma verificarilor au fost constatate urmatoarele deficiente privind starea tehnica a lucrarilor: diguri avariate prin deversare, ziduri de sprijin rupte, maluri afectate de viitura, pereuri deteriorate, bariere de protectie la rampe de acces degradate sau inexistente, eroziuni, tasari, strapungeri si fisuri ale corpului digului, canale colmatate", se arata intr-un comunicat al ISC.
Analiza ISC a vizat si 1.010 constructii hidrotehnice pe lacuri (baraje si diguri pe acumulari), fiind constatate deficiente tehnice in cazul a 227 de amenajari.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...