Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scadere pe linie la Bursa

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost ieri caracterizata de o scadere pe linie a preturilor actiunilor, fapt confirmat si de diminuarea valorii tuturor indicilor bursieri. Atat indicele BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.04.2006 - 00:00
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost ieri caracterizata de o scadere pe linie a preturilor actiunilor, fapt confirmat si de diminuarea valorii tuturor indicilor bursieri. Atat indicele BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni, cat si BET-C, care evidentiaza evolutia preturilor tuturor actiunilor cotate, au scazut cu acelasi procent - 1,88%. La randul lui, indicele BET-FI, care monitorizeaza evolutia din piata societatilor de investitii financiare (SIF), a inregistrat o scadere de 2,63% comparativ cu valoarea din ziua precedenta de tranzactionare. Pe primul loc in topul lichiditatii s-au situat ieri titlurile companiei Petrom (simbol SNP), cele 734 de tranzactii insumand peste 5,3 milioane de lei. Pe locul doi in preferintele investitorilor s-au aflat actiunile Bancii Transilvania (simbol TLV), urmate, in ordine, de cele ale SIF Oltenia si cele ale BRD. Actiunile Rafinariei Petromidia (RRC), chiar daca nu au mai fost tranzactionate atat de mult ca in zilele precedente, si-au continuat tendinta descendenta. La finalul sedintei de ieri, dupa 253 de tranzactii totalizand aproape 1,2 milioane de lei, titlurile RRC inregistrasera o noua scadere unitara de 1,23%. Lichiditatea totala a BVB a fost, din nou, extrem de modesta, valoarea tranzactiilor efectuate pe platforma BVB neatingand nici macar pragul de 25 milioane de lei.

Citește totul despre:

Comentarii