13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăRomania in 2012: perspective economice si potential de dezvoltare

Romania in 2012: perspective economice si potential de dezvoltare

Joi, 2 februarie, la Hotel Intercontinental, Medien Conferences organizeaza conferinta ” Romania in 2012- perspective economice”, eveniment ce isi propune sa analizeze situatia macroeconomica a Romaniei in 2012, precum si potentialul de dezvoltare al diverselor sectoare economice.

“Romania in 2012 – perspective economice” aduce in discutie teme legate de cresterea absorbtiei de fonduri europene, consumul si puterea de cumparare a romanilor in 2012, investitiile in sectorul public, Parteneriatul Public Privat, exporturile Romaniei, accelerarea proiectelor de infrastructura, perspectivele dezvoltarii sectorului energetic si strategia energetica, oportunitatile si provocarile agriculturii romanesti in 2012, cuantumul investitiilor straine directe, sectoarele cu cel mai mare potential de crestere al investiţiilor, finantarea mediului de afaceri in 2012 si politicile fiscale si impactul acestora asupra mediului de afaceri.

Evenimentul constituie un prilej de dezbatere, reunind intr-un mediu dinamic reprezentanti de marca din: Guvernul Romaniei, Banca Nationala a Romaniei, ministere, companii de top din Romania, banci, asigurari, experti financiari, analisti economici, consultanti si case de avocatura.

Evenimentul este adresat: autoritatilor, expertilor financiari, analistilor economici, investitorilor, managerilor, directorilor, antreprenorilor, bancilor, companiilor de consultanta, caselor de avocatura.

Evenimentul este sustinut de: TVR Info, RFI Romania, Wall- Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, Business- Edu, 9 a.m., Business Live, Media IQ, B2B, Ziarul de Business.

Conferina ” Romania in 2012- perspective economice ” va avea loc joi, 2 februarie, ora 09:00 la Hotel InterContinental.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă