Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Romania, pe harta relocarilor din Vest

"Romania reprezinta o mare oportunitate pentru deplasarea productiei de componente mecanice din Vestul spre Estul Europei, externalizarea fiind in ultimii ani o practica internationala ce tinde sa se generalizeze, constituind un stimulent in ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2005 - 00:00
"Romania reprezinta o mare oportunitate pentru deplasarea productiei de componente mecanice din Vestul spre Estul Europei, externalizarea fiind in ultimii ani o practica internationala ce tinde sa se generalizeze, constituind un stimulent in eficientizarea productiei si a serviciilor", a apreciat Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Autovehicule din Romania, cu prilejul Forumului International de Investitii, in cadrul mesei rotunde "Externalizarea activitatii de productie: o noua oportunitate pentru investitii in regiune". "In procesul de externalizare, Romania beneficiaza de o resursa valoroasa - capitalul uman -, care poate fi exploatata mai bine in beneficiul intregii economii."
Din ce in ce mai des companiile straine cauta in Romania parteneri viabili in vederea fabricarii unor produse, mai ales din domenii pre-cum electronica, componentele auto sau tehnologia informatiei. Motivatia? In tara noastra exista personal cu un inalt nivel de calificare si un cost redus al fortei de munca. De asemenea, Romania se afla in apropiere geografica de pietele Uniunii Europene si incepe sa aiba o mentalitate apropiata de cea occidentala.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...