Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Romaero si Avioane Craiova, scoase la privatizare

Anunturile de vanzare de actiuni pentru Romaero si Avioane Craiova SA vor fi publicate in cursul lunii iulie 2005, depunerea ofertelor tehnice si financiare din partea investitorilor strategici interesati estimandu-se a avea loc in luna ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Anunturile de vanzare de actiuni pentru Romaero si Avioane Craiova SA vor fi publicate in cursul lunii iulie 2005, depunerea ofertelor tehnice si financiare din partea investitorilor strategici interesati estimandu-se a avea loc in luna septembrie 2005, a anuntat Ministerul Economiei si Comertului (MEC). MEC vrea sa le vanda unor investitori strategici pachetele de actiuni detinute la aceste companii (72,9% la Romaero si 80,93% la Avioane Craiova). Investitorii interesati sunt invitati sa depuna scrisori de intentie pana pe data de 4 iulie 2005, acestia putandu-si exprima interesul atat pentru fiecare pachet de actiuni oferit pentru fiecare din cele doua societati, cat si pentru ambele pachete de actiuni in acelasi timp.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...