Revista de promovare a Romaniei

In cadrul Targului National de Turism va fi lansat numarul din martie al revistei Info Tour. Editia de fata, in limbile romana si engleza, este o continuare a publicatiilor editate de Publirom si contine: reportaje, interviuri, prezentari zonale, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.04.2006 - 00:00
In cadrul Targului National de Turism va fi lansat numarul din martie al revistei Info Tour. Editia de fata, in limbile romana si engleza, este o continuare a publicatiilor editate de Publirom si contine: reportaje, interviuri, prezentari zonale, informatii turistice si evenimente; taloane cu discount la cazarea in hoteluri; harta rutiera a Bucu-restiului. Numerele viitoare ale revistei vor pastra formatul debutului, dar vor aborda alte zone turistice, respectand politica de dezvoltare regionala conform careia s-au infiintat opt regiuni, care cuprind tot teritoriul Romaniei. Revista s-a tiparit in 10.000 de exemplare si va fi distribuita gratuit tuturor firmelor prezente cu spatiu publicitar in paginile acesteia. Lucrarea poate fi procurata din librarii, retele de difuzare a presei, receptiile hotelurilor, aeroporturi. Un numar de exemplare se va distribui in afara granitelor tarii prin Birourile Ministerului Turismului din strainatate.
Publicatiile care ne-au consacrat editura sunt: Ghidul Turistic al Romaniei, Inforom, Anuarul Producatorilor din Romania, Romania in Imagini, Ghiduri Judetene si Locale, Harti Turistice si Rutiere.

Citește totul despre:

Comentarii