6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăReţeaua RCA Ieftin şi-a deschis agenţie în Rahova

Reţeaua RCA Ieftin şi-a deschis agenţie în Rahova

Pintilie Broker de Asigurare, cel mai important jucător de pe piaţa asigurărilor online, şi-a extins reţeaua de agenţii prin deschiderea agenţiei RCA Ieftin Rahova, cea de-a zecea, după cele situate în puncte cheie din Bucureşti, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit şi în centrele comerciale Grand Arena Berceni (2 agenţii) şi Afi Palace Cotroceni.

 

Programul noii agenţii este de luni până vineri de la 8.00 la 21.00, de la 9.00 la 18.00 sâmbăta şi duminica de la 10.00 la 15.00.

Compania îşi extinde astfel activitatea, începută în 2006 în calitate de agent persoana juridică si continuată cu cea de intermdiere in asigurari, odată cu obţinerea autorizaţiilor de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) pentru activitatea propriu-zisă de broker, în luna mai a anului trecut.

Pintilie Broker de Asigurare intermediază la această dată toate tipurile de asigurări non-viaţă. Între acestea, amintim asigurările auto (RCA şi Casco), asigurările de locuinţe (obligatorii şi facultative) şi, mai nou, asigurări medicale de călătorie în străinătate şi CMR.

La această dată, pe toate liniile de afaceri, compania de brokeraj are încheiate parteneriate cu 14 dintre cele mai importante companii de asigurări prezente pe piaţa românească de profil: Ardaf, ABC Asigurări, Allianz Ţiriac Asigurări, Asirom, Astra Asigurări, BCR Asigurări, Carpatica Asigurări, Credit Europe Asigurări, Euroins, Generali Asigurări, Groupama Asigurări, Certasig, Omniasig, Uniqa.

În primele nouă luni ale anului 2010, Pintlie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise în valoare de 16,25 milioane de lei. Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise în valoare totală de 2,1 milioane de euro, in perioada mai-decembrie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă

2 COMENTARII