Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restructurare la Timpuri Noi

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a fost autorizata de Consiliul Concurentei sa acorde un ajutor de stat de aproape 5 milioane euro pentru restructurarea companiei bucurestene Timpuri Noi SA. Autorizarea ajutorului de stat a ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a fost autorizata de Consiliul Concurentei sa acorde un ajutor de stat de aproape 5 milioane euro pentru restructurarea companiei bucurestene Timpuri Noi SA. Autorizarea ajutorului de stat a fost conditionata de implementarea programului de restructurare asumat, de reducerea capacitatilor de productie pana la sfarsitul anului 2008 si de necomercializarea a unor produse siderurgice care se regasesc intr-una din anexele Regulamentului multisectorial privind ajutorul de stat regional pentru proiecte mari de investitii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...