Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reglementari privind reflectarea contabila a denominarii

Normele privind reflectarea in contabilitate a operatiunilor privind denominarea valorii nominale a actiunilor/partilor sociale/unitatilor de fond ca urmare a aplicarii Legii privind denominarea monedei nationale sunt disponibile pe portalul ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Normele privind reflectarea in contabilitate a operatiunilor privind denominarea valorii nominale a actiunilor/partilor sociale/unitatilor de fond ca urmare a aplicarii Legii privind denominarea monedei nationale sunt disponibile pe portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) la adresa de Internet http://anaf.mfinante.ro, domeniul Legislatie - Transparenta decizionala. Fiscul a precizat ca normele pot fi consultate si la Cabinetul Purtatorului de Cuvant, Relatii Publice si Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul in str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...