Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reglementari pentru consilieri

Barierele existente in legislatia actuala in privinta liberei exercitari a profesiei de consilier in proprietate industriala vor fi eliminate, a decis Guvernul. Potrivit unui proiect de lege, consilierii in proprietate industriala vor putea ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
Barierele existente in legislatia actuala in privinta liberei exercitari a profesiei de consilier in proprietate industriala vor fi eliminate, a decis Guvernul. Potrivit unui proiect de lege, consilierii in proprietate industriala vor putea desfasura pe baza de contract activitati specifice profesiei lor si pentru alte persoane decat societatea comerciala unde sunt incadrati. Acestia trebuie sa aiba aprobarea organelor de conducere ale unitatii in care isi desfasoara activitatea.
Reglementarile in vigoare nu le permit acestor consilieri sa asiste si sa reprezinte alte societati in afara de cele unde sunt incadrati, limitare care a fost considerata de Guvern drept o ingradire a libertatii muncii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...