Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reducerea impozitului pe clădirile verzi

În cadrul evenimentului “Cele mai Verzi Clădiri din România”, organizat de RoGB (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi),  Av. Luiza Manolea, împreună cu Steven Borncamp, preşedintele RoGB,  au ...

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

05.04.2013 - 18:47
În cadrul evenimentului “Cele mai Verzi Clădiri din România”, organizat de RoGB (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi),  Av. Luiza Manolea, împreună cu Steven Borncamp, preşedintele RoGB,  au prezentat o propunere de ghid legislativ ce vizează recunoaşterea realizărilor clădirilor verzi prin reducerea impozitului pe clădiri pentru proprietarii de clădiri verzi. "Iniţiativa RoGBC de a propune reducerea impozitului pe clădiri ca mecanism de promovare a construcţiilor verzi se bazează pe rezultatele raportului "Măsuri pentru atragerea investiţiilor în construcţii verzi la nivel local", care indică reducerea impozitului pe clădiri sau scutirea de la plata acestuia pe o perioadă de timp fruntaşă în rândul măsurilor celor mai relevante şi uşor de implementat de către autorităţile publice pentru încurajarea dezvoltării construcţiilor eficiente energetic şi pe cadrul legislativ deja existent privind stabilirea impozitului pe clădiri la nivel local în limitele stabilite la nivel naţional de Codul fiscal." a declarat Luiza Manolea.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...