Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proprietarul Tractorul ar trebui sa investeasca 200 milioane dolari

Investitorul interesat sa preia uzina Tractorul Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 milioane dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.10.2005 - 00:00
Investitorul interesat sa preia uzina Tractorul Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 milioane dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu Tariceanu intr-o emisiune la TVR. El a aratat ca obligatia, prevazuta in legislatia privind privatizarea societatilor de stat, ca firma interesata de Tractorul Brasov sa prezinte un plan de afaceri echivalent ca valoare cu cuantumul ajutoarelor fiscale acordate uzinei brasovene este unul dintre principalii factori care intarzie vanzarea societatii. "Este greu de crezut ca cineva ar plati 200 milioane dolari pentru Tractorul, o societate ca o fata frumoasa careia i-a trecut vremea si pe care nu o mai vrea nimeni. Speram, totusi, sa rezolvam situatia societatii brasovene", a spus Tariceanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...