13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăProgramul bancomatelor in perioada trecerii la leul greu

Programul bancomatelor in perioada trecerii la leul greu

Banca Tiriac

Conform reglementarilor in vigoare, zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 sunt zile lucratoare nebancare. Avand in vedere acest aspect, in zilele mentionate Banca Tiriac nu va avea program de lucru cu publicul. De asemenea, nu se vor putea efectua tranzactii ale caror scadente sau date de valuta vor fi zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005, de aceea orice astfel de tranzactii va trebui solicitata de clienti pana in 29.06.2005. Sambata, 2 iulie 2005, programul de lucru al sucursalelor bancii si al agentiilor deschise de Banca Tiriac in cadrul magazinelor Metro este obisnuit, unitatile bancii functionand conform programului aferent zilei de sambata. Duminica, 3 iulie 2005, numai agentiile Metro ale Bancii Tiriac vor fi deschise conform programului obisnuit al zilei de duminica.
In ceea ce priveste operatiunile cu carduri prin intermediul Bancii Tiriac, respectiv plati bunuri si/sau servicii la comercianti atat in mediul real, cat si virtual, retrageri numerar de la ghiseele bancii sau ATM-uri, vor fi intrerupte numai pe parcursul zilei de 30.06.2005 intre orele 00.00 si 24.00, urmand ca activitatea sa reintre in normal incepand cu data de 1.07.2005 ora 00.00:
– 30.06.2005, ora 00.00 – se intrerupe total activitatea de carduri in lei si valuta. POS-urile, ATM-urile si autorizarea on-line a tranzactiilor cu carduri in lei si valuta nu vor functiona pe parcursul zilei.
– 1.07.2005, ora 00.00 – se reia activitatea cu carduri in lei si valuta.
Comerciantii acceptatori de carduri care efectueaza operatiuni de tipul preautorizarilor trebuie sa finalizeze aceste tranzactii pana la sfarsitul zilei de 29.06.2005.

ING Bank

Ajustarea sistemului informatic, ce va avea loc in noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, nu va afecta in nici un fel functionarea bancomatelor.

ABN Amro

In zilele de 30 iunie si 1 iulie, zile nebancare, banca ABN AMRO va fi la dispozitia clientilor intre orele 9.00 si 16.00 pentru asistenta si informatii generale prin intermediul Call Center si al unitatilor sale teritoriale. Ca urmare a derularii procesului de conversie a monedei nationale, in zilele mai sus mentionate banca ABN AMRO nu va oferi informatii cu privire la disponibil in conturi, tranzactii sau alte operatiuni derulate prin conturi.
In perioada 29.06-1.07.2005 programul de functionare a ATM-urilor din reteaua ABN AMRO Romania si a cardurilor emise de catre ABN AMRO Bank Romania va fi urmatorul: incepand cu data de 29.06.2005, ora 15.00 ATM-urile din reteaua ABN AMRO nu vor mai accepta decat carduri emise de ABN AMRO; incepand cu data de 30.06.2005, ora 8.00 pana in 1.07.2005, ora 00.00 ATM-urile din reteaua ABN AMRO nu vor functiona, iar cardurile proprii nu vor putea fi folosite pentru retrageri de numerar in aceasta perioada; cardurile emise de ABN AMRO vor putea fi folosite in aceasta perioada pentru plati si retrageri de numerar in afara teritoriului Romaniei; pe teritoriul Romaniei cardurile emise de ABN AMRO vor putea fi folosite la ATM-urile si POS-urile altor banci, in functie de programul de functionare al bancilor respective.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă