13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Proces in derulare

Alte 10 societati comerciale listate pe Bursa Electronica RASDAQ vor fi translatate pe platforma de tranzactionare Arena a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), incepand din data de 9 ianuarie, informeaza BVB.
Societatile Prefab SA Bucuresti, Zarea SA Bucuresti si Athene Palace Bucuresti vor fi tranzactionate pe sistemul order-driven (RGBS), iar societatile Capitol SA, Comet SA, Concordia Alimentara SA, Covasna Estival 2002 SA Neptun, General Com SA Bucuresti, Nitrosere SA si Transcolecta SA Bucuresti vor fi tranzactionate pe sistemul de negociere extrabursiera (XMBS).
Pe masura ce registrele indepen-dente vor confirma consolidarea registrelor societatilor aflate in proces de translatare pe noua platforma tehnica, Bursa de Valori Bucuresti va comunica momentul reluarii tranzactionarii valorilor mobiliare emise de acestea.
Incepand din data de 19 decembrie, programul de tranzactionare in segmentul de piata de negociere extrabursiera (XMBS) este de luni pana vineri, intre orele 11.15 si 13.15, distinct fata de programul de tranzactionare din piata de licitatie. Aceasta masura de translatare pe platforma de tranzactionare a BVB a societatilor listate pe RASDAQ face parte din cadrul proiectului de unificare a intregii activitati de tranzactionare.
Actionarii BVB si Bursei Electronice RASDAQ (BER) au hotarat pe 30 noiembrie aprobarea fuziunii prin absorbtie a BVB cu BER. Fuziunea prin absorbtie a celor doua entitati a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului competent si s-au finalizat demersurile aferente pe langa Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, prin eliberarea atestatului care valideaza efectele corespunzatoare fuziunii. CNVM a aprobat pe 13 decembrie 2005 fuziunea BVB cu RASDAQ.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă