Privatizarea CFR Marfă, amânată până la 20 decembrie

Termenul pentru finalizarea privatizării CFR Marfă, amânat până la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor.  Iniţial se stabilise ca scadenţa ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.10.2013 - 15:24

Termenul pentru finalizarea privatizării CFR Marfă, amânat până la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor. 

Iniţial se stabilise ca scadenţa acestui termen să fie la jumătatea acestei luni, informează Mediafax.

Proiectul prevede modificarea alineatului 2 al punctului 9 din anexa la HG 526/2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni dintre Ministerul Transporturilor şi Grup Feroviar Român, deţinut de omul de afaceri Gruia Stoica.

"Având în vedere obligaţia cumpărătorului de a notifica prompt, după semnarea contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni, Consiliul Concurenţei şi/sau alte autorităţi de concurenţă competente cu privire la tranzacţie, conform prevederilor Legii nr.21/1996, dacă finalizarea nu a avut loc până la data de 20 decembrie 2013, contractul se desfiinţează de plin drept, fără a mai fi necesară punerea în întârziere, fără orice altă formalitate prealabilă şi fără intervenţia instanţei", se arată în proiectul de act normativ.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii