Prima nava de croaziera internationala

Prima nava de croaziera internationala din acest an va ajunge in Delta Dunarii. Nava, care are la bord 80 de turisti din Germania, va fi urmata de alte 169 de vase de croaziera internationala pentru care grupul de firme "Europolis" a incheiat ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.04.2006 - 00:00
Prima nava de croaziera internationala din acest an va ajunge in Delta Dunarii. Nava, care are la bord 80 de turisti din Germania, va fi urmata de alte 169 de vase de croaziera internationala pentru care grupul de firme "Europolis" a incheiat contract in acest an.
"Am luat masuri speciale, asa cum procedeaza colegii nostri din tarile europene ce se confrunta cu probleme din cauza gripei aviare, iar toate navele cu care vor calatori turistii straini respecta conditiile impuse de medicii sanitar-veterinari", a declarat presedintele grupului de firme "Europolis", Victor Iancu. El a mai spus ca, in acest an, turistii straini care vor ajunge la Tulcea vor parcurge un traseu turistic ce cuprinde atat lacul Somova, cat si manastirile Saon si Celic-Dere, iar jumatate din navele de croaziera internationala care vor vizita Delta Dunarii se vor opri la Mila 35. La navele de croaziera internationala pentru care "Europolis" a incheiat contracte, se adauga si cele contractate de firma "Delta". Daca anul trecut 20 de nave de croaziera internationala au ajuns in Delta, in 2006 doar sapte se vor mai intoarce in zona, din cauza gripei aviare.

Citește totul despre:

Comentarii