6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPreluare pe piata serviciilor de recrutare

Preluare pe piata serviciilor de recrutare

Agentia olandeza de recrutare Vedior a anuntat, ieri, ca a semnat un acord pentru preluarea grupului de companii ConsulTeam, activa pe piata recrutarilor temporare de personal, plasament, training si servicii de resurse umane in Bulgaria, Romania, Croatia si Serbia si Muntenegru. Detaliile financiare ale tranzactiei nu au fost facute publice.
Potrivit unui comunicat al Vedior, ConsulTeam a fost fondata in anul 2000 si activeaza prin cinci birouri pentru pietele locale, furnizand si servicii transfrontaliere in Europa de Est. Compania are atat clienti locali, cat si internationali, serviciile de consultanta in domeniul rezurselor umane fiind disponibile in Albania, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Macedonia si Serbia si Muntenegru.
Managementul ConsulTeam va detine in continuare 45% din actiunile companiei, iar Vedior va avea drept de cumparare a acestui pachet in viitor. “Vedior va sprijini extinderea retelei ConsulTeam in Balcani precum si extinderea gamei de servicii de recrutare. Avand in vedere aderarea Romaniei si Bulgariei la UE in anul 2007, restructurarea economica si investitiile straine, oportunitatile de crestere vor fi semnificative”, a spus directorul general al Vedior, Zach Miles.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă