Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL si PD se opun abonamentului la gaze

PNL este surprins de declaratiile ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, in ceea ce priveste redeschiderea temei privind reintroducerea abonamentului la gaze naturale. Deputatul liberal Dan Motreanu a atras ieri atentia ca subiectul ...

Share

Iulia Vaida 0 comentarii

07.07.2005 - 00:00
PNL este surprins de declaratiile ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, in ceea ce priveste redeschiderea temei privind reintroducerea abonamentului la gaze naturale. Deputatul liberal Dan Motreanu a atras ieri atentia ca subiectul nu s-a discutat in cadrul Consiliului National de Coordonare al Aliantei si nici al coalitiei, si din acest motiv declaratiile lui Seres implica un punct de vedere personal, si nu al coalitiei.
De altfel, Motreanu reaminteste faptul ca premierul Tariceanu s-a opus acestei idei. "Introducerea abonamentului la gaze este deocamdata doar o intentie a ministrului Codrut Seres, care trebuie sa prezinte si colegilor din coalitie argumente solide pentru a-si sustine punctul de vedere. Era firesc ca dl ministru sa-si prezinte propunerea in cadrul coalitiei", mai spune Motreanu.
La randul sau, liderul democrat Emil Boc a precizat ca in cadrul coalitiei guvernamentale nu au mai existat discutii noi legate de introducerea unui abonament pentru consumul de gaze naturale.
Boc a aratat, in replica la declaratiile pe aceasta tema ale ministrului Codrut Seres, ca in cadrul discutiilor initiale din coalitie pe aceasta tema s-a ajuns la concluzia ca abonamentul la gaze in forma prezentata de Autoritatea de Reglementare in Domeniul Gazelor "nu se justifica" si "nu poate fi acceptat" si ca fiecare consumator trebuie sa plateasca atat cat consuma.
"Alte lucruri n-am discutat in coalitie pana in acest moment", a adaugat Boc.
El a mai spus ca in momentul in care proiectul propus de Seres "va prinde o forma", probabil va fi supus dezbaterii coalitiei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...