Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Planuri mari pentru Petrom in 2006

Petrom va realiza anul acesta investitii de circa 100 milioane euro pentru activitatea de explorare si 300 milioane euro in activitatile de productie, a anuntat, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Gheorghe ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2006 - 00:00
Petrom va realiza anul acesta investitii de circa 100 milioane euro pentru activitatea de explorare si 300 milioane euro in activitatile de productie, a anuntat, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Gheorghe Constantinescu. De asemenea, va continua implementarea tehnologiei seismice 3D, va demara un proiect privind constructia unei noi unitati de procesare a gazului la Midia, pentru imbunatatirea calitatii gazului, si se va finaliza auditul rezervelor de catre un tert. Pana in 2010, conducerea companiei are in vedere stabilizarea productiei la un nivel de 210.000 barili echivalent petrol pe zi, in Romania, dezvoltarea activitatilor in regiunea Marii Caspice, reducerea costurilor de productie si o rata de inlocuire a rezervelor de 70 la suta. In sectorul de rafinare, anul acesta va continua procesul de modernizare si retehnologizare a celor doua rafinarii, astfel incat perioada intre doua revizii sa ajunga la cinci ani, si se vor inaugura noi instalatii la Arpechim si Petrobrazi. Obiectivul companiei este ca pana in 2010 capacitatea de utilizare a rafinariilor sa ajunga la 95 la suta.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...