Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piata SIF, in crestere cu 5%

Societatile de Investitii Financiare (SIF) au fost din nou vedete la tranzactionare, cu un total al operatiunilor de transfer de peste 22 milioane lei, suma care a reprezentat mai mult de 54% din rulajul general al pietei, de 40,9 milioane lei. ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2006 - 00:00
Societatile de Investitii Financiare (SIF) au fost din nou vedete la tranzactionare, cu un total al operatiunilor de transfer de peste 22 milioane lei, suma care a reprezentat mai mult de 54% din rulajul general al pietei, de 40,9 milioane lei. Titlurile SIF au scazut in sedinta de marti cu aproape 4%, pe fondul informatiilor ca AVAS a obtinut in justitie anularea contractului de privatizare a Biofarm. Cele cinci SIF-uri se numara printre actionarii importanti ai producatorului bucurestean de medicamente, cu participatii cuprinse intre 6% si 15%. Ieri, inca de la deschiderea sedintei bursiere, actiunile SIF au incercat sa recupereze pierderea inregistrata cu o zi inainte. Chiar inainte de inchiderea sedintei, ordine importante de cumparare au fost lansate pe actiunile SIF, cu precadere pe SIF1 Banat-Crisana, care a ajuns la un maxim de 2,54 lei/actiune. Ultimul transfer cu titluri SIF1 s-a realizat la 2,53 lei/titlu, nivel in crestere cu 10,5% fata de sedinta anterioara. Pe fondul evolutiei pozitive generale din piata SIF, indicele BET-FI a inchis sedinta pe o crestere de 4,98%.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...