Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piata bursiera se mentine lichida

Lichiditatea relativ ridicata a Bursei de Valori Bucuresti s-a mentinut si in sedinta de ieri, cand au avut loc chiar unele cresteri notabile la nivelul actiunilor intens tranzactionate. Dintre titlurile lichide, cea mai buna evolutie au avut-o ...

Share

Rl online 0 comentarii

12.10.2005 - 00:00
Lichiditatea relativ ridicata a Bursei de Valori Bucuresti s-a mentinut si in sedinta de ieri, cand au avut loc chiar unele cresteri notabile la nivelul actiunilor intens tranzactionate. Dintre titlurile lichide, cea mai buna evolutie au avut-o cele ale Bancii Transilvania (simbol TLV), care au urcat pana la un maximum de 1,07 lei grei/actiune. De altfel, titlurile TLV au facut si obiectul a doua tranzactii speciale pe piata Deal, in valoare totala de 420.000 de lei noi. Piata Regular a fost dominata de tranzactiile cu actiuni ale SIF Oltenia (SIF5), in numar de 384, in valoare de aproape opt milioane de RON, urmate de cele cu titluri ale SIF Moldova (SIF2) - 355 la numar, totalizand 7,34 milioane RON. Si pe aceasta piata actiunile TLV s-au mentinut in top, tranzactiile cu aceste titluri situandu-se pe locul trei. Evolutia pozitiva a Bursei a fost evidentiata si de dinamica in crestere a principalilor indicatori. Astfel, cea mai mare crestere, de 0,84% comparativ cu sedinta precedenta, a avut-o BET-FI, indice care monitorizeaza evolutia din piata SIF. La randul lui, indicele BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni, a crescut cu 0,72%. In fine, indicele compozit BET-C, care reflecta evolutia preturilor tuturor actiunilor cotate, a inregistrat o crestere de 0,43%.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...