Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piata bursiera, dominata de societati nelistate

Ieri, in ultima zi de tranzactionare, piata bursiera a fost dominata de societati nelistate, pe primul loc in topul operatiunilor situandu-se compania Aeroteh Bucuresti (simbol AER). Pe locul doi in acest clasament s-a situat o companie listata ...

Share

Rl online 0 comentarii

18.06.2005 - 00:00
Ieri, in ultima zi de tranzactionare, piata bursiera a fost dominata de societati nelistate, pe primul loc in topul operatiunilor situandu-se compania Aeroteh Bucuresti (simbol AER). Pe locul doi in acest clasament s-a situat o companie listata pe Rasdaq, si anume Albalact SA din Alba Iulia (simbol ALBZ), cotata la categoria Regular BER. In fine, locul trei a fost adjudecat de societatea oradeana Mobila Alfa (simbol ALF), de asemenea nelistata. Toti indicii bursieri, fara nici o exceptie, au fost ieri in scadere usoara comparativ cu sedinta de tranzactionare din ziua precedenta. Astfel, BET (care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni) a inchis la 4.883,88 puncte, in scadere cu 0,35%. BET-C (care monitorizeaza evolutia cotatiilor pentru toate actiunile) a scazut si el cu 0,38%, stabilindu-se la valoarea de 3.116,5 puncte, in timp ce BET-FI (indicele care monitorizeaza piata SIF) s-a stabilizat la 24.996,76 puncte, in scadere cu 0,74%. De altfel, tranzactiile efectuate cu actiuni ale celor cinci SIF s-au situat in partea de jos a tranzactiilor bursiere de ieri, netrezind atentia investitorilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...