Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 175 de miliarde de lei din executare silita

Saptamana trecuta, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a obtinut din vanzarea prin licitatie a activelor a 12 debitori aproximativ 664 de mii de dolari. Printre cei ale caror bunuri au fost executate se numara ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
Saptamana trecuta, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a obtinut din vanzarea prin licitatie a activelor a 12 debitori aproximativ 664 de mii de dolari.
Printre cei ale caror bunuri au fost executate se numara societatile Autotransmar, Eurotouch, Manufactory, Agroproduct Caras si Agrozootehnica Dealu. Daca suma incasata de AVAS din activitatea de executare silita a debitorilor a fost de peste 175 de miliarde de lei, pentru activele care nu au fost adjudecate Autoritatea va organiza noi licitatii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...