Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parteneriat pentru finantarea IMM

Romanian International Bank (RIB) si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGIMM) au incheiat la inceputul lunii martie conventia de finantare-garantare a IMM-urilor. Pe baza acestei conventii, RIB ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2006 - 00:00
Romanian International Bank (RIB) si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGIMM) au incheiat la inceputul lunii martie conventia de finantare-garantare a IMM-urilor. Pe baza acestei conventii, RIB finanteaza 60% din valoarea creditului, iar FNGIMM - 40%. Fondul garanteaza integral creditul acordat, urmand ca beneficiarul creditului sa constituie garantii imobiliare si mobiliare. Conditiile de eligibilitate sunt cele stabilite prin reglementarile bancii, agreate si de FNGIMM. Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal familia Daniel Roberts, actionarul majoritar al bancii americane Merchants Bank of California. Banca se afla pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 de sucursale, situate in Bucuresti (8) si in tara, aflandu-se intr-un amplu proces de dezvoltare a retelei de unitati. Strategia de dezvoltare a bancii prevede ca in anul 2007 banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de unitati, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor.

Citește totul despre:

Comentarii