Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O idee buna, dar nu merge cu 100 de euro

"In principiu este o solutie foarte buna pentru comasarea terenurilor agricole, dar nimeni nu va accepta sa renunte la teren pentru 100 de euro. Acest lucru i l-am spus si ministrului Flutur si am cerut la vremea respectiva majorarea sumei. Noi ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.06.2005 - 00:00
"In principiu este o solutie foarte buna pentru comasarea terenurilor agricole, dar nimeni nu va accepta sa renunte la teren pentru 100 de euro. Acest lucru i l-am spus si ministrului Flutur si am cerut la vremea respectiva majorarea sumei. Noi am sustinut ideea, dar nu merge cu 100 de euro", afirma presedintele Federatiei Sindicatelor Agricole Agrostar, Stefan Nicolae. "Din discutiile avute cu cei direct vizati de prevederile acestei noi legi am inteles ca ei ar fi interesati sa-si instraineze terenurile, dar suma oferita de stat este mult prea mica", a mai adaugat liderul Agrostar.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...