Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nume mari se bat pentru administrarea Fondului Proprietatea

Deutsche Bank, Meryll Lynch, Morgan Stanley, Nomura Securities, Dexia Kommunalkredit, Cheyne Capital, 3i plc si YFM si-au manifestat interesul sa participe la licitatia pentru desemnarea managerului Fondului Proprietatea. Potrivit presedintelui ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.03.2006 - 00:00
Deutsche Bank, Meryll Lynch, Morgan Stanley, Nomura Securities, Dexia Kommunalkredit, Cheyne Capital, 3i plc si YFM si-au manifestat interesul sa participe la licitatia pentru desemnarea managerului Fondului Proprietatea. Potrivit presedintelui Fondului, Nicolae Ivan, selectia administratorului ar putea avea loc in perioada mai-iunie. Redactarea caietului de sarcini pentru managerul de fond (societatea de administrare) si organizarea licitatiei pentru selectia acestuia vor fi realizate de consultantul juridic international.
Casele de avocatura vor depune miercuri, 15 martie, ofertele pentru licitatia organizata de Fondul Proprietatea in vederea selectarii consultantului juridic international, desemnarea castigatorului urmand sa fie anuntata, cel mai probabil, la 16 martie. Consultantul, care trebuie sa aiba experienta la constituirea unui fond de cateva sute de milioane de euro, va fi desemnat in baza unei licitatii publice internationale, initiata de Ministerul Finantelor, prin Consiliul de Supraveghere a Fondului. Ivan a afirmat ca la selectie vor participa probabil 12 case de avocatura: Berwin Leighton Paisner LLP, Crowell Moring, Norton Rose, Clifford Chance, Eversheads LLP, Linklaters, The Latern Corporation Limited, Shearman & Sterling LLP, Law Office of Joan Leopold, Freshfields Bruckhaus Deringer, Allen & Overy, Salans. Potrivit presedintelui Fondului, oferta financiara va avea cea mai mare pondere in punctajul final, dar nu a dorit sa mentioneze procentul.
Consultantul juridic international va organiza si o serie de conferinte care vor anunta lansarea Fondului pe piata si va oferi consultanta pentru toate negocierile in care Fondul va fi implicat.

Citește totul despre:

Comentarii